Shabby form!

Nei, æ har ikke fått sansen for shabby chic-stilen (sjøl om det kan være stilig når det e gjennomført), men æ e i skikkelig shabby form i dag. Influensa og tett...sukk.
Så i dag tar æ det heilt med ro. Men, må rydde litt likevel. I kveld får vi besøk av mamma og Sofie. De skal være her til i mårra, og da må jo gjesterommet ryddes! Det flyt liksom over av klea som ikke e lagt sammen, og gava som e kjøpt inn te jul....I tillegg har mamma bursdag i dag! GRATULERER MED DAGEN!! Så æ må nok lage litt kake seinar og.
Akkurat nu har æ en liten pause i ryddinga. Måtte ha litt lunsj....det blei chips i dag. Ikke spesielt sunt, men det må vel være lov når man e syk, sant?!? ;)

I går fikk vi på plass listen på kjøkkenet, og æ fjerna vinglasshylla og fikk opp ei vanlig hylle istedet! Det blei ei stor forandring!! Bilda kommer, må bare få malt de listen et strøk tel!!


Ha en flott dag, alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits