Kjøkken, influensa og Ikea-tips!

Etter masse irritasjon og frustrasjon her om kvelden, så har æ endelig funne ut av de skuffen som æ skulle ha under komfyren! Det viste sæ nemlig det at æ va nødt te å fjerne bakdelen på skapet, og som sagt, så gjort!!
Det va ikke bare enkelt å få ut bakdelen. Skjæring med tapetkniv, brekkjern og forskjellig, men den kom ut til slutt, og nu e skuffen montert!! Vente bare på at Jan-Espen skal komme heim, sånn at han kan montere på knottan, for det tar ikke æ sjansen på! Blir aldri likt hvis æ skal gjøre det.
I mårra kommer antakelig neste pakke fra ikea. Den va kommet til Fauske nu, og da bruke den å være her dagen etter!

I kveld kommer også listen på! Det blir nok veldig bra!!

Og vinglasshylla tenkte æ at æ skulle fjerne i kveld. Har sendt melding til Jan-Espen om han kan fare å kjøpe ei hylle på skeidar.
Kennedy hylle <br>90x24 cm
Kennedy hylle på 120x24cm te 199kr.
Det som va litt merkelig va at de har nøyaktig samme hylla på bohus. Samme lengde, samme navn, samme farge, og der koste den 449!!

Også håpe æ at vi får besøk av en elektriker som kan koble til det siste lyset for oss, sånn at kjøkkenet blir heilt ferdig :)

Influensa har æ også fått! Va ute lamme ungan i går, og til tross for at æ hadde kledd godt på mæ, så blei æ kald, og da blir æ sjuk! Det slår aldri feil!! Så om det va så lurt å styre en masse med å montere skuffe, det skal være usagt. Blir hvertfall å ta det med ro resten av dagen!!

Og til slutt et lite tips! Hvis du skal spørre om nåkka på ikea, og hate å bli settanes på vent på telefon, så gå på nettsia demmes, åpne "spør Anna" skriv chat to ganga, og bekreft at du vil snakke med dem, så vips, så har du fått åpna et chattevindu med en kundebehandler i! Genialt!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits