Yes! Nu skjer det ting her!!

I dag har vi begynt å kle igjen over kjøkkenskapan. Regne me at vi e ferdig med det i løpet av kvelden. E straks på tur på malebutikken for å kjøpe malinga (som æ egentlig skulle ha kjøpt i forrige uke...).
Jan-Espen skal lime strier på platen mens æ e borte, også får vi malt det før ungan kjæm heim fra barnehagen!! Så når de e i seng, så e det bare å få det på plass!! Gjett om æ glede mæ te vi blir ferdig på kjøkkenet!! Det blir så bra!

3 kommentarer

Anita

25.sep.2008 kl.15:24

Så spennende! Skjønner at du gleder deg masse! Gleder meg til bilder!

sissel

25.sep.2008 kl.18:44

Dette skal bli spennende å få se bilder av det ferdige kjøkkenet ditt.Holder selv og pusse opp kjøkkenet mitt,men det har jammen meg gått over flere måneder,er enda ikke ferdi.Mangler nytt golv,så gleder meg også til å få legge ut før og etter bildene!ha en fortsatt fin torsdagskveld.

Bente

25.sep.2008 kl.20:42

Takk for kommentara!!

Nu har vi kledd igjen over skapan, og listen ligg nymalt i garasjen. Må nok ha et strøk maling til, så det skal æ få gjort i mårra tidlig....kanskje vi kan sette det opp i løpet av mårradagen da. Tørke rimelig fort den malinga!!
Regne med at i løpet av helga e alt unnagjort!!

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits