Siste godværsdag for denna gang...

Nu har vi hatt knallvær i 2 uke i strekk, heilt uvanlig te å være her nord. Men, fra i mårra blir det regn og skitvær. Vi som hadde tenkt å fare på lavvotur og greier. Men, det får bli ei anna helg. Fær ikke te Lofoten og legg mæ i kuling og regn. Ungan ska te øya, å vi har vel alltids nåkka å gjøre...en viss fare for at det blir Milano og kanskje kino i mårra kveld istedet. Det blir bra!!

I går fikk vi bytta dusjkabinettet på badet. Det va mildt sagt en tragedie....av en eller anna grunn så e det feil helling på gulvet på badet, sånn at alt vannet renn utover heile gulvet. Pakningen når ikke ned til gulvet sia det e sånn. Så, nu må æ snart hive mæ på telefon og ringe rundt for å finne ut om det finnes andre pakninge vi kan bruke. Irriteranes at ingenting kan passe perfekt....men sånn e det vel med gamle hus....

I dag blir det nok en liten sykkeltur på mæ, også skal æ se om æ ikke får Jan-Espen te å sage tel den eine benkeplata, sånn at vi får den på plass.....på vindussia e det ingenting som det må lages hull til, så den e jo grei å bytte ut...e så spent på å se kordan det blir å se ut når benkeplate og gulv e på plass og alt e færdi!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits