Og der va det jammen helg igjen!

Dagan går så utrulig fort for tia! Syns nettopp det va mandag, men nu e det jammen helg igjen!! Og sola skinn, i dag og, så æ trur vi må være litt ute i hagen i helga! Det e jo blitt høst, men likevel en del som skal gjøres. Den stakkars hekken æ planta i sommer, den vises nesten ikke for alt ugresset, så det e luking på timeplan!

Egentlig burde æ sikkert ha vaska huset og, men formen e ikke heilt på topp, så trur at æ tar det rolig i dag, så får æ heller vaske neste uke, når vi har fått gjort oss færdi me kjøkkenet. Regne me at det blir litt støv etter det!

I dag har æ rydda litt i kjøleskapet, i godteskapet (ja, vi har et eget skap te snopet!!) og i langskapet som snart skal ut av huset! Gud kor mye gammelt som blir ligganes i sånne skap! Glede mæ te vi får skuffe istedet! Så mye meir oversiktlig!!
Te alle de som skal bytte kjøkken: Velg MASSE skuffe, minst mulig skap, få mest mulig benkeplass og gjør det åpent!! Ellers kommer du te å angre som en hund! Det har æ sjøl erfart!!

Ha ei strålanes helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits