Skuffedempera e genialt!

Jonas e nater med å smelle med skuffen på kjøkkenet, og æ prise mæ lykkelig over at det finnes skuffedempera!! Da går det nemlig ikke an å slamre sånn som han vil! ;)
Men, de skuffen som vi har hatt sia vi bytta kjøkken, de e det ikke dempera på, og det slamres te tider sånn at det single i glass (høres det ut som hvertfall...). Da æ va innom ikea i forrige uke, fant æ ut at nu sku æ jammen mæ kjøpe skuffedempera te de skuffen og. Va og spurte på kjøkkenavdelinga, og fikk beskjed om kor æ fant dem. Glad og lykkelig henta æ 4 pakka, men da æ kom heim og sku montere de, da blei æ rimelig skuffa.... de passa nemlig ikke...Så nu har æ bestilt enda en gang, en anna type, som forhåpentligvis skal være rett! Et stille kjøkken e jo genialt! Skal kjøpe te skapan også etterkvært trur æ....må bare finne ut ka vi skal ha av skap og sånt først....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits