Æ greie ikke å bli enig med mæ sjøl!!

Hadde egentlig tenkt å bytte ut kjøleskapet med et lavar kjøleskap, men det blir ikke gjort i denna omgang. Så da e spørsmålet ka æ skal gjøre....skal æ ha skap på veggen eller ikke....syns egentlig ikke at det blir heilt rett å se det i et kjøkkenprogram, i og med at det blir ganske upersonlig med tanke på stæsj og gardin og sånt....
kjkken uten skap
Sånn blir det utseanes uten skap på veggen. Ganske åpent og greit. Tanken e jo at når kjøleskapet en gang skal byttes ut, så skal det være et lavar ett, sånn at kjøkkenet blir enda meir åpent.....
Det dumme e at æ har kjøpt 3 skapdøre til de skapan æ hadde tenkt å ha over benken....så det va et bomkjøp....
Må høre me Ikea om æ kan returnere dem.....
Hvis det skal være skap, så e det pr i dag bare plass te 2 stk....og da blir det seanes sånn her ut:
kjkken med skap
Skapan skulle jo da vært litt høger, sånn at øverdelen på skapan blir i samme høyde som kjøleskapet...

2 kommentarer

11.sep.2008 kl.12:36

Hei. Så gøy med planlegging av ny kjøkken!
Ang Ikea og retur,så er det stort sett ikke noe problem. Fordel hvis du har kvittering, da kan du få pengene tilbake. Men du får levert uten kvitt også, bare da får du tilgodelapp.

Ang kjøkken så valgte vi å ha høye overskap så
mulig, helt opp til taket i det nye huset. Du får mer plass, slipper og tørke støv oppå skapene også kan du sette opp skap over kjøleskapet så hele veggen går i et (hvis du skjønte hva jeg mente).

Lykke til!

Bente

11.sep.2008 kl.12:58

Hehe. Har ganske nyoppussa kjøkken. E bare småtterier som skal gjøres nu. Skifte ut en del skap med skuffe, fjerne langskapet og få benkeskap istedet og skifte gulv. ;)
Problemet e at æ bor ganske langt unna ikea.....så det e tungvint å få det levert tilbake...

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits