Trondheim-tur og utsatte kjøkkenplana

Tirsdag skulle Jan-Espen til Trondheim for å opereres, mens æ skulle stelle heime og overraske med nytt gulv og nye benkeplate på kjøkkenet. Men, istedet blei æ me te Trondheim og fikk mæ en tur på Ikea :) Det sei man jo ikke nei-takk til. Spesielt ikke når det blir betalt av staten og alt :)
Så i går hadde æ mæ fleire tima der æ bare gikk og sulla på ikea. Skulle hatt full konto og bil med henger!! Men, det blei da litt småtteri og nån julegava. Så nu trur æ vi e halvveis med dem.  Det æ handla blei så tungt, at æ va nødt te å sende det med posten heim. Ellers hadde æ aldri fått det med mæ ;)

Jan-Espen som ikke visste om kjøkkenplanan mine (anna enn gulvet, som æ greide å avsløre på mandagen), har sagt at vi skal fikse det når han e kommet sæ på føttern igjen. Så de som e nysgjerrig på planan, får bare smøre sæ me tålmodighet og følge med her! Bilda kommer når vi e igang :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits