På tampen av sommeren!

Trudde egentlig at sommern va over, men de siste dagan har vi hatt kjempevær med høge temperatura. Det har vært skikkelig høstvær de siste uken, med kaldt og hustrig, så det va veldig overraskanes at vi skulle få sånt her vær nu! Det e nok sommerns siste krampetak!!

Her e nån bilda som æ tok i går.

dscf8548
Rosebuska som æ kjøpte i fjor har stått og stura heile tia. Masse av grein på den e dø, og æ har faktisk vurdert å rive den opp. Men, nån greine har overlevd, og på ei av de små grein, så kom det ei diger rose!! Så treet skal få stå, og æ glede mæ te det blir stort med masse rose overalt!!

dscf8556
Eplan heng fortsatt på treet, og de veks, sakte men sikkert. Trur ikke de blir nåkka særlig å spise, men det e nu arti likevel!!

dscf8559

4 kommentarer

susanne

26.aug.2008 kl.22:54

Du, sku bare si at no har vi 30% avslag på cole takependel.. :-)

Bente

27.aug.2008 kl.08:34

Har sett det. Meeen, det e en som har satt sæ på bakføttern når det gjeld akkurat den lampa. Så nu e det ut på leiting igjen. Blir gal!!!

Susanne

28.aug.2008 kl.10:19

om det e over spisebordet dokker skal ha den, så anbefale eg den veldig :-)
Eg har den sjøl, å eg kjøpte 2 andre lampe før eg endte opp me denna, å eg e bare så fornøyd!

Bente

28.aug.2008 kl.11:42

Ja, det e over spisebordet. Trur æ må ønske mæ den te jul, også KUN ønske mæ den så han ikke har nåkka anna valg. :)
Kjedelig når man endelig har funne nåkka som man like, også e det nån som skal ha et ord me i laget som ikke like det....

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits