Ny liftgardin til kjøkkenet??

E på leiting etter en ny liftgardin til kjøkkenet. Veit ikke helt kordan den skal se ut, men har løst på en med litt spreke farga og mønster. Sånn at det kanskje kan live opp kjøkkenet mitt litt. Veit ikke helt ka æ e ute etter. Det trur æ ikke at æ veit før æ ser den har æ løst på.

Synes denna i fra princess va ganske fin, men likevel ikke den heilt ultimate

Den e nok likevel bedre enn den æ har nu, som e en heilt kvit en. Det blir for kjedelig......


Det e ganske utrulig at det skal være så dårlig utvalg på sånne ting. Har ikke løst te å få laga en heller, for det koste ganske mye, og æ blir rimelig fort lei og vil bytte ut. Da e det bedre å kjøpe fleire som e ganske billig ;)2 kommentarer

Lene

26.aug.2008 kl.13:09

Syns den var fin eg:) Holder sjølv på å leite etter lift gardiner, men får ikkje bestemt meg heilt kva slags eg vil ha. Så da får kjøkkenvinduene berre stå der uten noko som helst, enn så lenge.

Bente

26.aug.2008 kl.13:17

Ja, den va fin, men liksom ikke akkurat det æ va ute etter. Men, nån ting må man vende seg til, så kanskje det ende opp med at æ kjøpe den ;)

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits