Narvik-tur og shopping!!

I dag har æ vært en tur i Narvik. Aldri kjørt der før, så det va litt skummelt. Men, heldigvis har vi navigasjon i biln, så æ fant frem ;)

Parkerte på Narvik Storsenter, for æ fant ut at det va greiast med tanke på både parkering og på å komme sæ ut derfra igjen. Så da tusla æ litt på det senteret før æ satte kursen mot Amfi. Tusla rundt der ei stund også, og blei nu sulten, så æ tenkte at æ skulle gå på big-bite å kjøpe mæ en sub.....bestilte og ho dama bak disken laga mens æ begynte å leite etter pengeboka. Den va IKKE der.....litt småstressa sa æ at æ va nødt te å komme tilbake, så da va det bare å springe te bilen og se om den lå der, og det gjor den heldigvis!! Så da sprang æ tilbake og fikk betalt for maten min! Fikk brukt nån ekstra kaloria på det. hehe.

Va en tur innom Mesterlys også. Æ har så vannvetti løst på Cole taklampe fra Herstal. Jo meir æ ser på den, jo sikrar blir æ på at den kommer te å bli knallfin over spisebordet vårres!!!

Etterkvært mens æ vandra på amfi, så kom også Anette. Lenge sia æ har sett ho, så det va veldig koselig å treffe ho igjen. Det blei litt shopping også. 2 lin-toppa og ei joggebukse på mæ. Heste-sokka te Emma, en fin genser te Jonas, 4 matboksa og 8 asjetta. Ja, også kjøpte æ gelesete te sykkelen i Bjerkvik. Blir prøvetur i mårra for å se om det blir nåkka bedre å sykle da!

Nu e det slækking på sofaen som gjeld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jenta. Har samboer og 2 flotte unga på 1 og 3 år. Æ interessere mæ for interiør og oppussing, og æ elske å leite etter nye ting som æ kan kjøpe te huset.

Kategorier

Arkiv

hits