Ny katalog fra perfect home!

I dag dumpa den nye katalogen fra Perfect Home ned i postkassen. Æ elske perfect home, og har enormt masse ting derfra. Nåkka blir jo bytta ut etterkvært da. I den siste katalogen som kom, va det også juleting! Æ elske jul og julepynt (dog må den være fin!!)! Dettan har æ løst på fra den nye katalogen:

perfecthome5
Jul e nissa, og nissan fra perfect home e jo kjempefin!! Også kommer det jo nye kvært år. E fare for at det blir et par store nissa i år også!!
Synes de sølvfarga lysestakan med røde lys i va veldig fin også! Kunne ha spart sæ de konglen rundt, men dem om det!! E ikke så veldig glad i sølvfarga ting, men akkurat det va fint!!

perfecthome1
Dettan hadde blitt veldig fint på badet mitt!

perfecthome2
Ei av de store lykten her hadde gjort sæ veldig godt på trappa tel jul. Eller i gangen hvis det e dårlig vær. De e kjempeflott!!

perfecthome3
Egentlig e æ ikke så glad i engla, men dissan e veldig fin! Kun tel jul!! I fjor prøvde æ de på kjøkkenet, og de passa perfekt der! Mulig at det blir et sett med sånne også!!

perfecthome4
Æ har lysestaken! Men lilla lys må man ha når det e advent. I fjor blei de utsolgt, så i år skal æ være tidlig ute sånn at æ får dem!! Det va veldig fint me de sløyfen på staken også! Blir nok sånne og på mæ!!

Egentlig va det ikke så mye æ ville ha fra den nye katalogen. Kjøkkenkos serien begynne æ å bli rimelig lei av. Alle har jo den, æ og! Så der gidd æ ikke kjøpe meir per i dag.

Blir nok et party utover høsten engang. E så greit å ha et party heime, sia æ får handle te halv pris :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jente. Opprinnelig fra Ibestad men rota mæ bort te Tjeldsund for nån år sia, og trives veldig godt her!

Kategorier

Arkiv

hits