En test

Blei så vannvittig lei av det vitrineskapet som sto i stua og bare samla rot! Så nu står det midt på kjøkkengulvet. Måtte bare teste og se kordan det blei uten skapet i stua. Føles litt tomt, men det e sikkert bare en vanesak. Trur æ må fjerne det brettet som står i hjørnet også. Større rotsamlerplass skal man leite lenge etter!! Alle tegnesakern te Emma ligg der. Ho har jo et digert rom, så de blir nok fløtta inn dit i løpet av kort tid!!!

E litt usikker på kordan æ syns det blei med tanke på at bordet ikke står midt på. Det blir for trangt mot kjøkkensia hvis æ flytte det på midten. Ideelt sett så burde bordet ha stått midt mellom lampen på veggen. Men....begynne egentlig å bli litt lei de lampen, så det kan hende de blir fjerna i løpet av kort tid......

Sånn her blei det hvertfall utseanes. Nu har æ ikke fløtta bordet nåkka nærmar veggen enn det va mens skapet sto der. Må bare bestemme mæ først ;)

001

002

Et par bilda til: Har nu fjerna det brettet på høyresia og bladkurven på venstre sia. Har også fløtta bordet nærmar veggen.

dscf8412

dscf8413

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jente. Opprinnelig fra Ibestad men rota mæ bort te Tjeldsund for nån år sia, og trives veldig godt her!

Kategorier

Arkiv

hits