Kjøkken, igjen...

Blir aldri heilt enig me mæ sjøl om kordan æ skal ha det på det kjøkkenet. Egentlig skulle æ ønske at æ kunne ha revve ut heile kjøkkenet, sjøl om det e nytt, og laga et heilt nytt et. E så mange ting æ angre på at vi ikke gjor annerledes. Nu e planen å få fjerna det langskapet som står atme kjøleskapet, også har æ løst på kjøleskuffe, men det vil ikke Jan-Espen ha....så da tenkte æ på et sånt halvhøgt kjøleskap, og horisontale skap oppå der....men blir ikke heilt enig me mæ sjøl om kordan det blir, og om det blir bra. Også får æ ikke heilt te å tegne de skapan akkurat der æ vil ha de på veggen. De leve liksom sett eget liv med tanke på høyden.....men men, får nu en liten pekepinn på kordan det blir hvertfall....benkeplata skal byttes ut me ei svart steinmønstra ei.

Har sett på et par kjøleskap på elkjøp si nettsie. De va 123cm og 133cm høg. Passelig høyde når man kun skal ha kjøleskap og ikke fryser. Sånn blir det seanes ut sånn ca uten nåkka skap på veggen. Men så e spørsmålet, skal æ ha benkeplate oppå kjøleskapet og?? Og dekksie på sia av skapet? For å få det til å bli mest mulig gjennomført...
kjkken123
Her har æ prøvd på å sette nån horisontale skap på veggen. De blei litt for høg, for enten bør æ vel ha de i samme høyde som skapan på andre sia, eller i samme høyde som vinduet.... Og det blir kanskje litt trangt mellom skapet og kjøleskapet, 30-40cm alt ettersom ka slags kjøleskap det blir.

kjkken1234

Den oppussinga skal absolutt ikke være enkel....

Én kommentar

June

12.jul.2008 kl.21:37

Ser veldig bra ut;)

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jente. Opprinnelig fra Ibestad men rota mæ bort te Tjeldsund for nån år sia, og trives veldig godt her!

Kategorier

Arkiv

hits