Stua vårres

Må bare vise nån bilda av stua vårres!

Hadde jo spart i evigheter for å få samme serie av møbla, hadde kjøpt spisebord, stuebord, lampebord og skjenk i bombay-serien. Så etter påske skulle æ bytte duka, og starta på skjenken. Tok av duken, og under den så levde det!!! Så da va det bare å få tømt skjenken og kasta den ut. Hadde mest lyst til å hive ut alt, men vi saumfarte de andre møblan uten å finne nåkka.
Bohus betalte for at Rentokil skulle komme å sjekke ka det va, og om det va nåkka som va gått i veggan, men det va det heldigvis ikke. Va stripete borebiller som hadde vært i skjenken fra den va laga, og de kunne ikke leve her nord!
Så, da va det bare å selge resten av bombay-serien og finne sæ nåkka anna. Nu har æ fått det meste på plass. Mangle bare et skap, men det får vente ei stund!!

dscf8093
Detta spisebordet e æ kjempefornøyd med. Det følg med 2 ileggsplate, så det e plass til masse folk rundt bordet!!! Skapet som står i bakkant der, det skal æ kvitte mæ me og kjøpe et som passe til resten! Rop ut hvis nån vil ha det! De skal få det billig ;)

dscf8094
Stuebordet kom forrige mandag. Kjempefornøyd med det også.

dscf8095
Skjenken som vi kjøpte e æ kjempefornøyd med. Skapet som æ vil ha e i samme serie, og da blir det skikkelig bra!
dscf8096
Tv-bordet e fra ikea. Genialt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bente

Bente

25, Tjeldsund

Ei blid og positiv jente. Opprinnelig fra Ibestad men rota mæ bort te Tjeldsund for nån år sia, og trives veldig godt her!

Kategorier

Arkiv

hits